Whiskyproeverij 24 september 2021 (editie 3.3)

Datum evenement:

24 september 2021

De herfst beginnen met een mooie whiskyproeverij !

Krijgen we een mooie nazomer of een vroege herfst? Het maakt niet uit, want we beginnen het herfstseizoen met wederom een prachtige whiskyproeverij.

Gemotiveerd door het succes van de vorige proeverijen gaan we gewoon door met het organiseren van onze inmiddels befaamde Rotary whiskyproeverij. Whisky biedt een enorme hoeveelheid aan variaties in kwaliteit, smaak en vooral smaakbeleving. Weet je er al wat van, of nog helemaal niet? De proeverij wordt gehouden op 24 september 2021 en wederom gepresenteerd door Rob Broers. We beginnen om 19:30u.

Tijdens de vorige proeverij hebben we geëxperimenteerd met een hybride bijeenkomst en deze resultaten hebben ons gemotiveerd om de proeverij van 24 september op deze manier aan te pakken.

Er kunnen 24 deelnemers zich aanmelden om de proeverij live bij te wonen in onze vertrouwde locatie in de Sociëteit van de Heeren van Abshoven (Abshoven 33, Munstergeleen).
LET OP: Opdat iedereen zich veilig voelt kunnen we je alleen binnenlaten als je Coronocheck-app een groen vinkje geeft.

Voor diegenen die het leuker vinden om de proeverij thuis met een klein gezelschap te doen, blijft dit ook mogelijk. De 20 ml samples worden in buisjes gedaan en tijdig bij jullie thuisbezorgd. Een paar dagen van tevoren sturen we jullie een mail hoe je kunt deelnemen aan deze virtuele proeverij. Iedereen met een PC, tablet of smartphone kan meedoen. Bij deze mail zullen we ook wat suggesties doen van verschillende hapjes om de whisky mee te begeleiden.

Er zijn weer zeer veel mooie flessen whisky uitgebracht. Het wordt nog moeilijk om hier een keuze uit te maken welke bottelingen we selecteren voor onze proeverij. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn selecteren we geen standaard bottelingen, maar uitsluitend flessen die gelimiteerd zijn en van uitstekende kwaliteit.

Aangezien dit een Rotary-fundraisingactiviteit is liggen de kosten wellicht iets hoger dan bij een commerciële proeverij. We moeten immers ook nog iets overhouden voor onze goede doelen. De opbrengst van deze proeverijen draagt mede bij aan:

• De organisatie van korte vakanties voor minderbedeelde gezinnen met kinderen.
  • De sponsoring van het Handicamp.

Tijdens deze avond zullen we je kort meer vertellen over onze goede doelen.
LET OP: Aanmelden kan tot en met 10 september 2021! (Zolang er plaatsen beschikbaar zijn)

Nu aanmelden

Ticket Type:

Hoeveelheid: Totaal:
Totaal aantal plaatsen: 68 (14 beschikbaar)
  • Societeit van de Heeren van Abshoven
  • Abshoven 33